tidaratjung

อาหารนานาชาติ

apanese Food : Mentaiko Pasta with perilla

apanese Food : Mentaiko Pasta with perilla

Mentaiko Pasta with perilla

Japanese Food : Ingredients of Mentaiko Pasta with perilla

  • Pasta noodles 1/2 bl
  • perilla 4 pieces
  • mentaiko 1 pieces
  • onion sliced 1/2 pieces
  • cheese 15 g
  • cooking oil 2 teaspoon

Japanese Food : Preparation

 

  1. Boil pasta until al dente
  2. Take the mentaiko out of the skin
  3. Make cheese worm around 30 seconds in a bowl
  4. Put mentaiko to bowl and cook it.
  5. Heat the oil in a pan with medium heat and then put onion and cook it around 5 minutes
  6. Put pasta to pan and cook mix with onion and mentaiko with cheese
  7. Put perilla on the top

สูตรอาหารญี่ปุ่น ส่วนผสม Mentaiko Pasta with perilla

เส้นพาสต้า 1/2 BL
สาหร่ายเขียวหั่นฝอย 2 ช้อนโต้ะ
mentaiko 1 ชิ้น
หัวหอม(หั่นชิ้น) ครึ่ง ลูก
เนย 15 กรัม
น้ำมันพืช 2 ช้อนชา

สูตรอาหารญี่ปุ่น การจัดเตรียม Mentaiko Pasta with perilla

1. ต้มเส้นพาสต้า
2. ปลอกเปลือก mentaiko แล้วหั่นฝอย
3. อุ่นเนยประมาณ 30 วินาที แล้วผสม mentaiko ให้เข้ากับเนย
4. ตั้งกระทะให้ร้อนปานกลางแล้วผัดหอมประมาณห้านาที
5. ใส่พาสต้าผสมกับหัวหอมที่ผัดและmentaiko กับเนย ลงไปผัดด้วย ผัดให้เข้ากัน
6. นำพาสต้าที่ผัดใส่จานและโรยสาหรายด้านบน

เครดิต : http://nlovecooking.com/mentaiko-pasta-with-perilla/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 18, 2013 by in อาหารญี่ปุ่น(Japan food).
%d bloggers like this: